Peste 250 de sancţiuni date de poliţiştii din Alba în două zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Alba, în cooperare cu Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Alba, Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, lucrători ai Biroul pentru Imigrări Alba cu sprijinul Gărzii Financiare Alba, au efectuat o serie de acţiuni în intervalul 13-14 martie.

Acţiunile oamenilor legii s-au desfăşurat pe linia prevenirii, descurajării şi combaterii  fenomenului infracţional şi menţinerea climatului de ordine şi linişte publică pe raza judeţului Alba.

Au fost constatate 13 infracţiuni, dintre care şase economico-financiare şi două judiciare. Poliţiştii au aplicat un număr de 257 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 54.000 lei.

Suspecţi de furt calificat

Patru persoane au fost identificate ca sunt principalii suspecţi de comiterea unui furt dintr-o locuinţă din Teiuş în data de 13 martie. „În gara CFR Aiud, au fost depistaţi Florin L., de 36 ani, din municipiul Aiud, V.S.K, de 36 ani, din comuna Sîntimbru, E.V.K, de 36 ani, din comuna Sîntombru şi Florina B., de 29 ani, din oraşul Teiuş, care se sustrăgeau urmăririi penale“, aspus Iulia Haţegan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Beţi la volan

Azi noapte, trei şoferi au fost prinşi în trafic după ce au consumat alcool.
„A fost depistat în trafic Horea S.P., de 35 ani, din municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe B-ul Revoluţiei  din municipiul reşedinţă de judeţ, aflându-se sub influenţa alcoolului. La testarea cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat“, a mai spus Iulia Haţegan.

De asemenea, la Săsciori a fost depistat în trafic G.J., de 55 ani, din comuna, în timp ce conducea un autoturism pe strada Principală, aflându-se sub influenţa alcoolului. Nu a scăpat de controlul poliţiştilor nici Mihai A., de 26 ani, din municipiul Sebeş. Acesta se afla sub influenţa alcoolului în timp ce conducea un autoturism pe DJ 106 K, Sebeş-Daia Română.

Şoferii sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce are în sânge o îmbibaţie alcoolică ce depăseşte limita legală”.




Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite