Peste 200 de biciclişti vor parcurge 8 kilometri pe un traseu din Sebeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În data de 29 mai, între orele 9:30 şi 11:00, în Sebeş sunt aşteptaţi peste 200 de ciclişti de vârste diferite care vor parcurge un traseu în cadrul primei ediţii  a manifestării intitulate "Prima Plimbare 2010“.

Traseul are o lungime de circa 8 km, porneşte din Piaţa Primăriei şi parcurge străzile: Mihai Viteazu-Călăraşi-Dorobanţi-Plevnei-Decebal-Ştefan cel Mare-Mihail Kogălniceanu-Mureşului-Valea Frumoasei-Mihai Emineascu-Dorin Pavel-Horea-Sava Henţia -Aleea Parc-Lucian Blaga. Manifestarea este organizată de Asociaţia Club Sportiv "Muhlbach Cycling Club“ în parteneriat cu Primăria Municipiului Sebeş.

Scopul acestu eveniment este acela de a promova bicicleta, ca mijloc alternativ de deplasare. Agenţii Poliţiei Comunitare şi ai Poliţiei Rutiere vor asigura securitatea participanţilor la manifestare şi la trafic. Pentru cea de-a doua zi a manifestării, duminică 30 mai, organizatorii au programat "Cupa Muhlbach Cycling Club Junior“. Sunt invitaţi să participe la acest concurs, toţi elevii şi preşcolarii din Municipiul Sebeş.

Concursurile se vor desfăşura pe categorii de vârstă, atât pentru fete cât şi pentru băieţi. Pentru tinerii participanţi se vor organiza probe şi trasee cu o complexitate diferenţiată. Primii trei clasaţi ai fiecărei categorii de vârstă, vor fi recompensaţi cu premiile ce constau în echipamente pentru ciclism.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite