Alba Iulia: Peste 450 de misiuni executate de jandarmii din Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Peste 450 de misiuni executate de jandarmii din Alba
Alba Iulia: Peste 450 de misiuni executate de jandarmii din Alba

În luna septembrie 2009, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba au executat  peste 450 de misiuni.

Dintre acestea aproape jumătate au constat în misiuni de menţinere a ordinii publice în staţiuni montane şi pe traseele turistice adiacente şi în misiuni de patrulare executate în municipiile Alba Iulia, Aiud, Sebeş şi oraşul Câmpeni. De asemenea, au fost executate peste 35 de misiuni de asigurare a ordinii, siguranţei publice şi securităţii cetăţenilor pe durata unor manifestări de protest, manifestări culturale sau religioase şi  competiţii sportive. Pe lângă acestea, o prioritate a constituit-o intervenţia pentru aplanarea unor conflicte, restabilirea ordinii şi liniştii publice precum şi pentru combaterea unor fapte antisociale.

Jandarmii au dus la îndeplinire, în cursul lunii septembrie, 133 de  mandate de aducere a persoanelor implicate în procese aflate pe rolul instanţelor de judecată sau în anchetele derulate la nivelul parchetelor. 

Pe lângă acestea, jandarmii au asigurat paza  şi protecţia unui număr de aproximativ 100 de transporturi de bunuri, valori, înscrisuri şi produse cu caracter special.

Pe timpul activităţilor enumerate, 72 de persoane au fost sancţionate contravenţional, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de 12.150 lei şi au fost ridicate în vederea confiscării, bunuri în valoare de 1000 de lei. De asemenea, au fost constatate cinci infracţiuni, fiind întocmite pe numele a cinci persoane actele premergătoare începerii urmăririi penale.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite