ALBA Percheziţii la traficanţi de persoane şi de droguri: 4 mandate de arest preventiv UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizată Alba Iulia derulează în judeţul Alba mai multe percheziţii la domiciliile unor persoane acuzate de trafic de persoane şi trafic de droguri.

UPDATE 2: Tribunalul Alba a emis mandate de arest preventiv de 29 de zile pe numele a trei persoane (doi bărbaţi şi o femeie) şi un mandat de arest în lipsă pe numele unuei femei care a trimis drogurile din Franţa. Anchetatorii au adăugat noi acuzaţii la adresa inculpaţilor: introducere ilegală de arme letale în ţară şi deţinere de muniţie şi arme letale. Persoanele aflate în arestul IPJ Alba sunt Ana Opricean, Ovidiu Mailat şi Andrei Simion. Pentru Elena Susac a fost emis mandatul de arest în lipsă.

UPDATE 1: Procurorii DIICOT au emis ordonanţe de reţinere pe numele a trei persoane din Alba Iulia şi Blaj care vor fi prezentate judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Pentru o a patra persoană, care nu a fost găsită la domiciliu, procurorii vor solicita mandat de arest preventiv în lipsă.

Acţiunea este coordonată de procurori de la DIICOT Alba Iulia. Gruparea infracțională formată din 11 persoane din judeţul Alba acuzate de infracţiuni de trafi persoane, trafic de minori şi trafic de droguri în Franţa şi România. Poliţiştii de la Crimă Organizată au efectuat percheziţii la domiciliile suspecţilor.

Gruparea infracţională a dus în străinătate un număr de 6 tinere, din care una minoră, pentru a practica prostituţia. O parte din fete sunt cercetate pentru prostituţie şi proxenetism. Erau "traficate" pentru a practica prostituţia în Italia, Spania şi Franţa.

Procurorii DIICOT au interceptat două colete care conţineau cocaină, trimise din Franţa prin intermediul unor firme de transport. În colete au fost descoperită cantitatea de aproximativ 10 grame de cocaină. La percheziţii, poliţiştii au descoperit 10.000 de euro la domiciliile suspecţilor. Persoanele au fost conduse pentru audieri la sediul DIICOT Alba Iulia. Membrii grupării sunt din Aiud, Blaj şi Alba Iulia.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite