Alba Iulia: Heroină descoperită în Penitenciarul Aiud

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un pachet adresat unui deţinut din penitenciarul Aiud a fost descoperită heroină.

Sâmbătă, 31 octombrie, lucrătorii din Penitenciarul Aiud au verificat bagajele unui vizitator şi au descoperit că acesta încerca să introducă în instituţie substanţe interzise. Iniţial, bărbatul a primit permisul de acces însă ghinionul nu l-a ocolit la momentul sondajului. „Lucrătorii noştri iau în fiecare zi la control, prin sondaj, mai multe bagaje ale oamenilor care trec pragul penitenciarului. Astfel au procedat şi sâmbătă, când au avut parte de o surpriză. În bagajul unui vizitator s-a descoperit un ambalaj de prăjitură în interiorul căruia s-a găsit un plic de hârtie semirotund care conţinea un praf de culoare maronie. Efectuându-se testul cu aparatul din dotare s-a confirmat prezenţa substanţei heroină“, a declarat Nicoleta Mătărângă, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Aiud.

Bagaj ridicat de Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia

Din cele relatate de aceasta, este vorba de F.F. de 21 ani din Bucureşti care a venit în vizită la o cunoştinţă. Deţinutul închis pentru tâlhărie este de asemenea din Bucureşti şi va sta după gratii o perioadă de 6 ani. Acesta a fost depus în Penitrnciarul Aiud în urmă cu o lună.

În urma incidentului au fost contactate Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia şi Poliţia Aiud care a ridicat pentru cercetări persoana venită în vizită precum şi bagajul acesteia.

Tânărului de 21 ani, care a încercat introducerea de obiecte interzise în penitenciar, i-a fost interzis accesul în penitenciarele din tară pentru o perioadă de 6 luni.

 

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite