Pedofil de 52 de ani eliberat din arest de Judecătoria Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 52 de ani din Alba Iulia, acuzat de pedofilie, a fost eliberat din arest de magistraţii Judecătoriei Alba Iulia. George Mircea Morgoci are interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu.

Bărbatul a fost arestat preventiv în ianuarie 2011 pentru săvârşirea infracţiunilor de procurare şi deţinere de materiale pornografice cu minori şi act sexual cu un minor. A fost trimis în judecată la Judecătoria Alba Iulia în luna februarie. Decizia de eliberare a fost pronunţată de Judecătoria Alba Iulia. În urmă cu câteva zile a solicitat impunerea obligaţiei de a nu părăsi ţare, dar judecătorii nu au fost de acord.

George Mircea Morgoci este acuzat că în perioada 2009 – 2010, a întreţinut raporturi sexuale, cu minori, având vârste între 13 şi 16 ani, pe care i-a recrutat din rândul persoanelor fără adăpost  ori de la centre plasament, oferindu-le drept recompensă sume de bani, cazare şi alte foloase materiale. Cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa inculpatului, au fost găsite, pe calculator, laptop şi alţi suporţi magnetici, poze şi filmări cu minori, de sex masculin, dezbrăcaţi sau întreţinând raporturi sexuale.

Cercetările au fost efectuate  împreună cu ofiţeri din cadrul  B.C.C.O.  Alba Iulia. Suspectul deţinea la domiciliul său, pe laptopul personal, fotografii cu minori de sex masculin dezbrăcaţi şi înregistrări video în care apar întreţinând relaţii sexuale diferite persoane de sex masculin minore, de pe raza judeţului Alba.

O parte dintre persoanele minore cu care bărbatul a întreţinut relaţii sexuale, au fost recrutate de către acesta din rândul băieţilor fără adăpost sau cu o situaţie socială precară, în perioada 2009-2010. Profitând de situaţia lor socială, George Morgoci i-a atras pe băieţi în apartamentul unde are reşedinţa unde a întreţinut relaţii sexuale cu aceştia, după care la o parte le-a şi oferit diverse sume de bani sau alte foloase.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite