Patru tineri din Aiud, răniţi într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier soldat cu rănirea gravă a patru persoane a avut loc azi-noapte în municipiul Aiud. Un tânăr aflat la volanul unui autoturism a circulat cu viteză şi a intrat într-un stâlp de beton de la un imobil aflat la marginea drumului.

Accidentul s-a produs în jurul orei 00.05. Mihai S., de 18 ani, domiciliat  în municipiul Aiud, nu a adaptat viteza la condiţiile de ceaţă densă, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un stâlp de beton. În urma accidentului, conducatorul auto a suferit o fractură de femur drept şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba.

Alţi trei tineri aflaţi în maşină au ajuns la spital. Tudor S., de 32 ani, a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba, unde i s-a stabilit diagnosticul fractură coapsă dreaptă. Ştefan M., de 18 ani a fost diagnosticat cu  traumatism cranian acut închis, hemoragie intracraniană şi stare de comă, fiind transportat la Spitalul de Neuro-Chirurgie din Cluj-Napoca.

Un alt tânăr, Lucian B., de 22 ani, a suferit doar un traumatism la umărul drept şi a fost internat la Spitalul Municipal din Aiud. Conducatorului auto i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite