Patru tineri acuzaţi de furt de benzină la Blaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Patru tineri au fost identificaţi azi-noapte de poliţiştii din Blaj ca autori ai unor furturi de benzină din rezervoare de maşini. Descoperirea a avut loc în timpul unui control de rutină asupra unui autoturism oprit pe strada Andrei Mureşanu.

Autoturismul era condus de I.F., de 22 ani, cu domiciliul în comuna Ungheni,  judeţul Mureş. În maşină au mai fost identificaţi şi Iosif L., de 22 ani, cu domiciliul în oraşul Copşa Mică, Ioana F., de 21 ani, şi Nicolae C., de 21 ani, ambii cu domiciliul în Mediaş.

În portbagajul maşinii au fost găsite un număr de patru bidoane a cinci litri fiecare, patru PET-uri a doi litri şi jumătate şi două PET-uri de doi litri, în care se afla benzină, în cantitate totală de 34 litri. De asemenea, poliţiştii au găsit două furtune din plastic, în lungime de aproximativ un metru, şi o cheie pentru yală de autoturism Dacia.

„Cei patru au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Blaj unde, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că au sustras carburantul, în seara respectivă, folosindu-se de chei potrivite, de la patru autoturisme marca Dacia, ce se aflau parcate pe  raza municipiului Blaj.  În cauză, s-a întocmit dosar penal, cei patru tineri fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat“, se afirmă într-un comunicat de presă al IPJ Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite