UPDATE: Patru persoane au murit într-un accident rutier pe DN 7

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier grav soldat cu patru persoane decedate şi alta rănită grav a avut loc în urma cu aproximativ 30 de minute pe DN 7 în dreptul localităţii Balomir, comuna Şibot. Aici circulaţia este întreruptă pe ambele sensuri de mers.

UPDATE: Ora: 18.45 Cinci persoane au decedat în această seară într-un accident rutier care s-a produs pe DN 7 în zona Balomir, la kilometrul 346, în judeţul Alba. Accidentul produs în jurul orei 16,00 a blocat traficul pe ambele sensuri mai bine de două ore.


Din primele cercetări, conducătorul unui autoturism care se deplasa pe direcţia de mers Orăştie-Sebeş s-a angajat neregulamentar în depăşirea unei coloane de autovehicule, iar pe contrasens a intrat în coliziune cu o altă maşină. Încă două autovehicule au fost implicate în accident. Cinci persoane şi-au pierdut viaţa şi încă trei au fost transportate la spital.

Autoturismul care a provocat accidentul era înmatriculat în judeţul Alba. În maşina (Renault) se afla o familie. Bărbatul care conducea, soţia acestuia şi una dintre cele două fiice şi-au pierdut viaţa pe loc. Din autoturismul Alfa Romeo, cu numere de Italia cu care a intrat în coliziune, au pierit doi bărbaţi. Una dintre fetele aflate în autoturismul Renault, precum şi o altă persoană din maşina înmatriculată în Italia se află în stare gravă în spital. Din primele cercetări rezultă că în accident au mai fost implicate alte două autovehicule, dintre care o camionetă.

La momentul în care ambulanţele au ajuns la locul accidentului patru persoane erau decedate. Timp de câteva minute medicii au încercat resuscitarea celei de-a cincea victime, însă eforturile au fost în zadar. La ora 18.00 bilanţul accidentului număra 5 morţi şi 3 răniţi grav. Traficul rutier a fost reluat pe DN7, la kilometrul 346, în jurul orei 18,10 pe o rută ocolitoare.

Al doilea accident grav în ultimele 2 luni

Acesta este al doilea accident grav soldat cu victime produs în ultimele două luni pe raza comunei Şibot. în data de 7 noiembrie 2009 un autocar plin de călători s-a răsturnat pe DN7. Atunci două femei, mamă şi fiică, şi-au pierdut viaţa şi alţi şapte pasageri au fost răniţi. Accidentul s-a produs din cauza unui TIR care a derapat şi a acroşat autocarul, în care se aflau 28 de pasageri şi cei doi şoferi.

Ora: 17.15 Potrivit informaţiilor oferite de poliţiştii albaiulieni, şoferul unui autovehicul a intrat în depăşire fără să se asigure şi a provocat un accident în lanţ. Patru autoturisme au fost implicate în accident, iar patru persoane şi-au pierdut viaţa. În prezent medicii aflaţi la faţa locului încearcă resuscitarea unui alte persoane rănite grav.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite