UPDATE Patru persoane arestate de Tribunalul Alba la propunerea DIICOT

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru persoane din cele 10 reţinute ieri de procurorii DIICOT Alba Iulia au fost prezentate în cursul dimineţii judecătorilor de la Tribunalul Alba pentru emiterea unor mandate de arest preventiv. Este vorba despre trei bărbaţi, dintre care unul este cetăţean turc, şi o femeie.

UPDATE ora 10.55: Judecătorii Tribunalului Alba a hotărât să emită mandate de arest preventiv pe numele celor patru persoane prezentate de procurorii DIICOT. Trei dintre acestea, un bărbat şi o femeie sunt din Sibiu, iar a patra este un cetăţean turc ridicat ieri de anchetatori de la reşedinţa sa din Bucureşti.

Restul de şase învinuiţi audieţi pe parcursului zilei de ieri şi a nopţii de procurori au primit interdicţie de a părăsi ţara.

Gruparea infracţională este acuzată de înşelăciune în dauna unor firme de leasing, cu un prejudiciu total de aproximativ un milion de euro.

Utilajele cumpărate prin intermediul firmelor de leasing sau închiriate cu acte false erau vândute în afara ţării, în special în ţări din Orientul Mijlociu.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite