Patru martori citaţi în dosarul de corupţie al fostului preşedinte ANOFM Silviu Bian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silviu Bian
Silviu Bian

Procesul de corupţie al fostului preşedinte ANOFM, Silviu Bian, evoluează repid la Tribunalul Bucureşti. După ce la termenul din 13 decembrie 2011 au fost audiaţi inculpaţii, în luna ianuarie 2012 vor da declaraţii în faţa judecătorului patru martori.

Este vorba despre Neacşu Ion, Benea Bogdan Cornel, Cătănoiu Nicolae şi Benea Maria, angajaţi ai Centrului Naţional de Formare Profesională a Personalului Propriu al ANOFM (CNFPPP) de la Râşnov. Cei patru urmează să dea detalii în 10 ianuarie 2012 despre modul în care erau obligaţi să cotizeze pentru Silviu Bian.

Pe lângă ex-preşedintele ANOFM, în dosar au mai fost inculpaţi de procurorii DNA Ristea Cristache, fostul director al instituţiei din Râşnov şi Maria Ţichindelean, angajată a instituţiei din Bucureşti.

Tot la termenul din 13 decembrie, magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins solicitarea de înlocuire a măsurii arestării preventive a inculpatului Silviu Bian cu cea de a nu părăsi ţara, precum şi cererea de eliberare sub control judiciar. Recursul acestuia se va judeca în cursul zilei de luni, 19 decembrie 2011, la Curtea de Apel Bucureşti.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite