Alba Iulia: Patroni înşelaţi de un fals comisar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Patroni înşelaţi de un fals comisar
Alba Iulia: Patroni înşelaţi de un fals comisar

Un bărbat care se recomanda comisar la Protecţia Consumatorului, a reuşit să înşele mai mulţi patroni din Alba.

Acesta le cerea bani şi le solicita să îi încarce cartelele telefonice cu diverse valori pentru a nu recurge la declanşarea unor controale în firme. Acelaşi fals comisar le solicita patronilor şi diverse sume de bani pentru a evita controalele la firmele acestora.

15 plângeri depuse la sediul instituţiei

Circa 15 agenţi economici au sesizat Comisariatul pentru protecţia Consumatorului Alba cu privire la faptul că un bărbat pe nume Acatrinei îi contacta telefonic se recomanda ca angajat al instituţiei şi le solicita coduri de încărcare pentru cartele telefonice. Unii dintre patronii „racolaţi” de bărbat nu i-au căzut în plasă şi au cerut informaţii despre pretinsul comisar chiar la sediul CJPC Alba de unde au aflat că acesta era un hoţ.

Pagubele făcute de falsul comisar nu au fost foarte mari. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, la sediul inspectoratului nu a fost depusă însă nicio plângere în acest sens, însă organele de anchetă s-au autosesizat şi au demarat o investigaţie în acest sens. Se pare că falsul comisar îşi făcuse „antrenamentul” în judeţul Hunedoara.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite