Pasionaţii jocurilor pe calculator s-au adunat la Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prima etapă a „Game on-the final counter“ s-a încheiat aseară după miezul nopţii
Prima etapă a „Game on-the final counter“ s-a încheiat aseară după miezul nopţii

Primul Compionat Naţional de Counter Strike, în care pasionaţii acestui joc se întâlnesc faţă în faţă a debutat ieri la Alba Mall şi se va încheia în această seară. „Game on-the final counter“ a adunat 96 de echipe, fiecare cu câte doi jucători, din cele mai îndepărtate colţuri ale ţării. Aceştia se bat pentru primele trei locuri pe podium. Echipele cel mai bine clasate vor obţine premii în bani.

Jucători din toată ţara

Counter Strike este unul dintre jocurile pe calculator care a stârnit cele mai multe pasinuni în rândul tinerilor din România. La Alba Iulia au venit tineri cu vârste de la 11 până la 33 de ani din Constanţa, Bucureşti, Iaşi, Câmpina, Arad sau Cluj-Napoca pentru a-şi demonstra abilităţile în acest joc. „Este un eveniment unic. Este prima dată când competitorii se întâlnesc faţă în faţă la un concurs de acest gen. La celălalte competiţii de acest fel concurenţii îşi foloseau calculatoarele personale şi jucau de acasă“, a spus Anda Bulbucan, reprezentantul Alba Mall. Sistemul de joc la competiţia de la Alba Iulia presupune un server, şi 15 calculatoare. Ieri s-a jucat în sistem eliminatoriu şi au concurat câte trei echipe o dată. Cei care s-au calificat pentru ultima etapă au început jocul astăzi, de la ora 14.00. Competiţia are şi premii puse în joc.

„Echipa care va fi desemnată campioană va obţine premiul I şi suma de 2500 de lei. Premiul pentru echipa care se va clasa pe locul II este 1500 lei, iar premiul trei este 1000 de lei“, a mai spus reprezentanta centrului comercial din Alba Iulia.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite