Ioan Paşca revine la conducerea Direcţiei Silvice Alba. Vezi ce avere are

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul tehnic al Direcţiei Silvice Alba, Ioan Paşca (PSD), a fost numit de Romsilva la conducerea instituţiei în locul reprezentantului PDL, Mihai Morar. Mutarea s-a făcut cu două zile înaintea alegerilor locale, în condiţiile în care Morar candidează pe listele PDL la Consiliul Judeţean Alba.

Mihai Morar a fost mutat la conducerea Ocolului Silvic Alba Iulia. Ioan Paşca a mai ocupat postul de director general al Direcţiei Silvice în perioada 2001 – 2005. Paşca a revenit în conducere, în postul de director tehnic, în 2009 după alegerile parlamentare şi constituirea Guvernului PDL – PSD.

Noul director al Direcţiei Silvice a fost instalat, oficial, pe post marţi. Paşca este al doilea director numit în Alba după căderea Guvernului PDL. Inspectoratul Şcolar are de săptămâna trecută un nou şef, tot de la PSD, în persoana profesorului Dorin Sandea.

Ioan Paşca are 54 de ani şi locuieşte în comuna Lupşa din Munţii Apuseni. Potrivti declaraţiei de avere are două terenuri agricole în Lupşa şi un teren intravilan în Floreşti – Cluj Napoca. De asemenea, are o casă de locuit la Lupşa şi două apartamente, unul la Alba Iulia şi celălalt la Geoagiu – Hunedoara. Este proprietarul unui autoturism Renault Laguna. Directorul Paşca mai are datorii de 40.000 de euro la bancă şi a avut un venit anual de aproximatv 35.000 de lei. Soţia acestuia este director la filiala BCR Cîmpeni.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite