Participanţi din toată ţara la tabăra de chitară la Râmeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tabăra de chitară Acustic Live Music Camp 2010 se redeschide mâine, 4 iulie, pentru ce-a de-a treia ediţie. Un număr de 32 de participanţi din toată ţara vor fi prezenţi la Râmeţ pentru a participa la eveniment.

Timp de o săptămână cursanţii vor lua parte la cursuri intensive de chitară (6 ore de studiu pe zi) şi vor participa la excursii ghidate la Mănăstirea Râmeţ şi Cheile Râmeţului.

„Această ediţie ne-a depăşit toate aşteptările. Nu planificam un număr atât de mare de participanţi. Faptul că există atât de mulţi doritori  înseamnă că tinerii vor să înveţe chitară, au nevoie de această tabără, iar noi ne străduim să o facem cât mai calitativă. Anul acesta am lansat în premieră şi Seria B a taberei în perioada 15 – 21 august 2010 deoarece am primit mai multe solicitări de înscriere decât puteam duce în prima perioadă anunţată“, a declarat Silvan Stâncel, organizatorul taberei Acustic Live Music Camp.

Vineri 9 iulie 2010 ora 20,30, în ultima seară a taberei va avea loc un spectacol deschis publicului. Toţi cursanţii vor cânta şi îşi vor prezenta chiar pentru prima oară, compoziţiile pe scena Acustic Live Show.

Preţul achitat de fiecare participant la tabăra de chitară este 850 lei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite