Parlamentarii PDL Alba vor remaniere şi atitudine schimbată. Ţintele: Traian Igaş şi Elena Udrea VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi dintre parlamentarii PDL Alba au lansat vineri critici la adresa conducerii PDL şi a unor miniştri din Guvern. Senatorul Nicolae Dobra şi deputatul Clement Negruţ sunt de părere că este nevoie de o remaniere guvernamentală, dar şi de o schimbare a atitudinii miniştrilor.

Senatorul Nicolae Dobra a oferit şi un exemplu de ministru care ar trebui schimbat. În opinia acestuia Traian Ighaş nu a gestionat cum trebuie situaţia de la ministerul Administraţiei şi Internelor. „Ministerul de Interne nu a acţionat foarte rău în perioada asta a protestelor. Jandarmii nu mai acţionează acum la ordinul cuiva ci după proceduri foarte precise. Nemulţumirea mea este mai veche. Ministrul Traian Igaş nu a ştiut să stea de vorbă cu cei afectaţi de restrucutarea din minister“, a afirmat parlamentarul PDL.

Senatorul a completat că PDL treuie să vină cu soluţii credibile pentru ca partidul să revină din punct de vedere politic şi electoral. „Trebuie verificate toate averile mari să se vadă dacă au fost plătite taxe. O să prezint această soluţie Guvernului şi colegilor parlamentari. Tot ce se întâmplă acum este consecinţa evoluţiei începând din anul 1990. Atunci s-a furat şi s-a continuat până astăzi. Este foarte greu să oprească cineva acum ştiind că, la rândul său, a făcut ceva“, a precizat Nicolae Dobra.

„Nu mai putem merge la TV să croşetăm“

Deputatul Clement Negruţ crede că, pe lângă remaniere guvernamentală, este nevoie şi de schimbarea atitudinii din partea unor miniştri. „Remanierea trebuie să se întâmple obligatoriu. Atitudinea unor miniştri trebuie schimbată. Nu mai putem merge la TV să croşetăm. Oamenii s-au săturat. Doamna ministru Elena Udrea trebuie să îşi schimbe atitudinea. Mă simt sacrificat de PDL ca şi parlamentar“, a precizat Negruţ.

image

Deputatul Clement Negruţ

Acesta a completat, referindu-se la ministrul Igaş, că a avut de gestionat o situaţie care în unele momente nu a fost bine coordonată. „Preşedintele a greşit în momentul în care a intrat în conflict cu Raed Arafat, Este foarte bine că s-a întors la minister pentru că este un profesionist. Partidul trebuie să renunţe la politica uşilor închise. Cetăţenii trebuie să ştie foarte clar ceea ce li se întâmplă de la liderii partidului. Voi cere în Biroul Permanent Naţional acest lucru“, a afirmat Clement Negruţ.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite