Parcul din Ocna Mureş, reabilitat de 80 de tineri din ţară şi străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 80 de tineri din mai multe oraşe ale ţării, dar şi din Australia şi SUA aflaţi în vacanţă în România, au participat în ultimele zile la o acţiune de reabilitare a parcului din Ocna Mureş.

Tinerii fac parte din gruparea naţională "Generaţia Tânără din România" şi Provin din Oardea, Bucureşti, Timişoara, Ocna Mureş. Acestora li s-au alaturat tineri din Australia şi SUA care se află în vacanţă în România şi au strânse legături cu asociaţia tinerilor.

„Acţiunea de reabilitare a parcului a fost demarată de catre bisericile Casa Tâmplarului, Maranata şi Bunul Samaritean din Ocna Mureş în parteneriat cu Primăria Ocna Mureş. Fondurile provin atât de la cele trei biserici din oraş cât şi de la alte biserici din ţară care au răspuns iniţiativei noastre de a face ceva pentru comunitatea din Ocna Mureş“, a afirmat Moldovan Marius unul din coordonatorii evenimentului pentru ocna-mures.info.

image

Acţiunea a durat două zile şi s-a încheiat vineri cu un concert pe locul fostelor Bai Sărate, al trupelor Decean si Skydive.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite