Panouri solare pentru apă caldă menajeră. Află care sunt avantajele miercuri dimineaţă în pagina de Alba a cotidianului Adevărul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Panourile solare asigură în sezonul cald necesarul de apă caldă menajeră
Panourile solare asigură în sezonul cald necesarul de apă caldă menajeră

Citiţi miercuri dimineaţa, în pagina de Alba a cotidianului Adevărul cu cât scad costurile de încălzire a apei menajere pentru cei care şi-au montat panouri solare prin Programul „Casa Verde“.

Prin „Casa Verde“ 2011, în Alba s-au depus până acum 446 de dosare pentru montarea sistemelor „verzi“ cu subvenţie de la stat. Prin program se poate obţine o finanţare de până la 6.000 lei pentru instalarea de panouri solare şi pentru achiziţia instalaţiilor de producere a energiei termice pe bază de peleţi, brichete, tocătură lemnoasă, precum şi orice fel de resturi şi deşeuri vegetale şi până la 8.000 lei pentru instalarea de pompe care transferă căldura din adâncuri în case.

Montarea sistemului se face pe banii solicitantului, de îndată ce dosarul a fost aprobat de Agenţia pentru Protecţia Mediului. Ulterior, pe baza facturii fiscale şi a certificatului de garanţie, beneficiarul va primi sprijinul financiar.

Aflaţi miercuri dimineaţă, în pagina de Alba a ziarului Adevărul cu cât scad costurile de încălzire a apei menajere pentru cei care şi-au montat instalaţii care folosesc energie „verde“.
 


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite