Pagină de Facebook în amintirea tânărului mort într-o galerie minieră din Roşia Montană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe reţeaua de socializare Facebook a fost creată o pagină în amintirea lui Cristian Gabriel Ciani, tânărul de 29 de ani, care şi-a găsit sfârşitul la începutul lui august într-o galeria de mină părăsită de la Roşia Montană.

Pe pagina de Facebook rudele, prietenii sau simple cunoştinţe au postat o serie de mesaje, au depănat amintiri şi au postat poze care-l prezintă în ipostaze variate.

„Cristi nu ar vrea ca noi să plângem, el vrea să fim cu zâmbetul pe buze cum era el, nu supăraţi. E sus acum şi ne priveşte şi are grijă de noi. De aceea nu trebuie să mai plângem şi să zâmbim chiar dacă e greu, pentru el să avem zâmbetul pe buze :)“.

„Nu am să uit niciodată cum am stat şi l-am ascultat pe Cristi cum a cântat această cântare... şi mi-au curs lacrimile la ce voce frumoasă avea – Iisus cel Înviat este astăzi printre noi“.

„Multe condoleanţe fam. Ciani şi Meseşan. Domnul să vă mângâie inimile îndurerate, El este singurul care o poate face. Noi ne rugăm pentru voi din toată inima. Fam. Cornel şi Sorina, din California“.

„Un înger de om“.

image

„Nu-l cunosc, dar Sincere Condoleanţe!“.

De asemenea, a fost postat un filmuleţ care surprinde diverse imagini reunite sub motto-ul „Dumnezeu l-a luat la El pentru că mai avea nevoie de un înger“.

IN MEMORIA LUI CRISTI CIANI


Cristian Ciani, de profesie inginer, locuia de mai multă vreme la bunicii săi din Abrud. Era căsătorit, dar soţia şi părinţii săi sunt plecaţi în Statele Unite ale Americii. Joi, 4 august, înainte de prânz, a luat drumul Galeriei Vercheş. A fost găsit mort a doua zi de rude iar salvatorii minieri au recuperat trupul neînsufleţit din galeria abandonată în anii ’80.

Pentru rudele din SUA, înmormântarea a fost transmisă pe internet. Vezi aici detalii.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite