PP-DD vrea vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Alba şi viceprimar la Primăria Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Marincaş este consilier judeţean din partea PP-DD
Ion Marincaş este consilier judeţean din partea PP-DD

Reprezentanţii Partidului Poporului din Alba vor, în negocierile cu PDL sau USL, câte un post de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Alba şi viceprimar la Consiliul Local Alba Iulia.

Prim-vicepreşedintele organizaţiei, Ion Marincaş, a declarat miercuri că se va căuta la negocieri să se obţină ce e mai bine pentru partid.

„Urmează să negociem în perioada următoare cu cele două partide pentru majoritate. Vom căuta să obţinem ce e mai bine pentru noi şi pentru membrii noştrii. Nu e niciun secret că tindem pentru vicepreşedinte la Consiliul Judeţean şi un un viceprimar în Consiliul local Alba Iulia. De aici plecăm cu negocierile. Sunt unele discuţii, care încă nu s-au definitivat. Împreună cu preşedintele nostru Comşa Cornel, care este împuternicit de la Bucureşti să poarte aceste negocieri, le vom pune cap la cap şi vom căuta să fie cele mai bune pentru noi“, a spus Marincaş.

Reprezentantul PP-DD Alba a spus că vor căuta să obţină viceprimari şi în alte localităţi din judeţ. „Şi la celelalte consilii locale din comune, în majoritatea vom putea pune viceprimarii. Vom purta şi acolo negocieri pentru a avea viceprimari, ţinând cont că suntem al treilea partid ca importanţă din judeţul Alba“, a mai afirmat Marincaş. Acesta este unul dintre cei trei consilieri judeţeni ai partidului.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite