PNL Alba merge pe mâna primarilor de oraşe în funcţie la alegerile din 2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teodor Atanasiu şi Ioan Dîrzu, liderii partidelor din USL Alba
Teodor Atanasiu şi Ioan Dîrzu, liderii partidelor din USL Alba

Liberalii şi social-democraţii din Alba au finalizat listele cu aspiranţii la fotoliile de primari şi de consilieri locali pentru alegerile locale. În unele situaţii s- a mers pe „mâna“ celor propuşi de PNL, cum este cazul Primăriei Alba Iulia.

Liberalii din Alba sunt dispuşi să intre în lupta electorală tot pe mâna primarilor aflaţi în funcţie în trei oraşe din judeţ. Candidatul de la Aiud va fi Horaţiu Mihai Josan, la Cugir  Adrian Ovidiu Teban, iar la Câmpeni Călin Andreş.Pe lista de candidaţi a PNL apare şi primarul ţărănist din Ocna Mureş, Augustin Iosif Drăguţ.

În cursa pentru Primăria Alba Iulia este nominalizat Călin Potor, candidat unic al USL. Deputaul a intrat în rândurile PNL, după ce a  părăsit tabăra PDL.

Tot candidaţi unici vor fi şi la Primăria Baia de Arieş , prin viceprimarul liberal, Traian Pandor, şi la Blaj, prin Claudiu Nicuşan, vicepreşedintele organizaţiei PNL din localitate.

PSD Alba vrea să câştige Primăria Sebeş prin profesorul Alexandru Dăncilă, care a mai condus frâiele administraţiei locale. Pentru oraşul  Teiuş a fost nominalizat Dănuţ Hălălaie. Emanoil Nistor a fost preferat de social democraţi în bătălia pentru Primăria Zlatna, iar Dorin Leah pentru cea din oraşul Abrud.

În privinţa consilierilor locali, atât PSD, cat şi PNL Alba au prezentat pentru fiecare localitate în parte câte 15 nume de candidaţi.


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite