PDL Alba a stabilit candidaţii pentru alegerile locale. Vezi unde a „furat“ primarii PSD şi PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PDL Alba a stabilit candidaţii pentru alegerile locale în 77 din cele 78 de unităţi administrativ-teritoriale ale judeţului. În cinci comune, PDL va merge în alegeri cu actualii primari de la PSD sau PNL.

Singura localitate unde nu s-a stabilit încă, oficial, candidatul partidului este comuna Ciugud, unde va fi desemnat duminică, 18 martie. În Ciugud este primar de două amndate reprezentantul PSD, Gheorghe Damian, ales de fiecare dată cu peste 90 la sută din voturi.

În cinci comune (Sohodol, Poşaga, Mogoş, Doştat şi Mihalţ) actualii primari ar urma să candideze pentru PDL. Primarii din Sohodol (Sorin Corcheş) şi Mihalţ (Flavius Breaz) au fost aleşi din partea PSD, iar cei din Poşaga (Ioan Botaş), Mogoş (Mircea Macavei), Doştat (Emilia Cîndea), de la PNL. „Avem acceptul lor oficial, sub semnătură, de a candida din partea PDL“, a spus vineri senatorul Alexandru Pereş, vicepreşedinte PDL Alba.

Marius Haţegan, şef de campanie electorală

La Primăria Sebeş a fost confirmată, oficial, candidatura directorului OIR POSDRU, Dorin Nistor, care, pentru a putea intra în competiţie, a trebuit să îşi facă mutaţie pe Sebeş, el locuind cu domiciliul în Alba Iulia. Senatorul Pereş a lăsat să se înţeleagă că actualul primar din Şpring, Daniel Rusu, va candida tot pentru PDL. Liderul PNL Alba, deputatul Teodor Atanasiu,a  spus, recent, că Rusu ar urma să fie candidatul USL în alegeri.

Şeful de campanie al PDL Alba pentru alegerile locale a fost desemnat Marius Haţegan, vicepreşedinte al PDL Alba Iulia. Acesta este angajat în cadrul sucursalei Alba Iulia a societăţii Apa CTTA SA Alba. Mandatar financiar al campaniei este Nicolae Şerbu. „Vom depune candidaturile la Biroul Electoral Judeţean în perioada 20 – 25 aprilie. Sunt stabilite şi listele de consilieri, deocamdată în ordine alfabetică“, a completat Pereş. PDL are în prezent 49 de primari, dominând categoric din acest punct de vedere administraţia locală din Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite