PDL Alba Iulia vrea să schimbe viceprimarul PNL cu ajutorul unui consilier PPDD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simone Albani a fost ales viceprimar în Alba Iulia
Simone Albani a fost ales viceprimar în Alba Iulia

PDL Alba Iulia reacţionează la demersurile iniţiate în urmă cu 2 săptămâni de USL pentru schimbarea viceprimarului Paul Voicu. 10 consilieri PDL şi unul de la PPDD au iniţiat un proiect de hotărâre ce vizează revocarea viceprimarului PNL Simone Albani.

Proiectul de hotărâre este primul pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului local programată pentru data de 24 iulie 2012. Din partea PPDD, proiectul a fost semnat de consilierul Dorin Pocol.

Pe ordinea de zi nu a mai fost tracut un alt proiect care să prevadă alegerea unui viceprimar nou. Dacă înţelegerea este valabilă, este posibil să fie desemnat un viceprimar din partea PPDD. Al doilea consilier al Partidului Poporului este Dorin Şerdean, propus iniţial pentru postul de viceprimar în alinaţa cu USL.

Consiliu

Click pe poză pentru a vedea ordinea de zi a şedinţei Consiliului local

Şapte consilieri PSD şi PNL au propus în urmă cu 2 săptămâni revocarea viceprimarului PDL Paul Voicu. Până la urmă nu s-au mai prezentat la şedinţa extraordinară convocată de ei pe motiv că nu au toate voturile asigurate. Lipsea consilierul Dorin Pocol, aflat în concediu.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite