Alba Iulia: Ovidiu Măcinic: "Îmi place foarte mult la Alba Iulia aerul de staţiune“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În fiecare dimineaţă, pe alba.adevarul.ro va fi postat un „top“ al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de Seară“, ediţia de Alba.

Ovidiu Măcinic practică judo de 25 de ani. A fost vicecampion naţional şi câştigător al unui important turneu internaţional în Ungaria, unde a fost cotat ca cel mai tehnic sportiv. După terminarea studiilor, tânărul a plecat să munceascî în străinătate pentru a-şi îndeplini un vis. După ce a strâns suma dorită, s-a reîntors acasă şi, împreună cu fratele său, (şi el deţinător al centurii negre cu un Dan în judo) a pus bazele Clubului sportiv „Vârf”, în cadrul căruia formează tineri judoka.


Alba Iulia frumoasă: „Îmi place că e un oraş liniştit, în care planează o atmosferă de familie, oamenii se cunosc între ei şi se ajută unii pe alţii. Îmi place foarte mult la Alba Iulia aerul de staţiune, dar şi faptul că e unul dintre cele mai curate oraşe din România”.

Alba Iulia urâtă:
„Alba Iulia este unul din puţinele oraşe fără sală polivalentă. Pe de altă parte, mă deranjează atenţia pe care unii o dau celorlalţi, în sensul că prea le poartă de grijă conform proverbului „să moară capra vecinului”.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite