PDL Alba, cea mai bună organizaţie din ţară, îl susţine pe Vasile Blaga la conducerea partidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PDL Alba, Mircea Hava, a declarat vineri că îl susţine pe Vasile Blaga la conducerea partidului. Primarul din Alba Iulia conduce cea mai performantă oraganizaţie din ţară la alegerile locale.

Mircea Hava l-a susţinut pe Blaga şi la ultimele alegeri interne din partid, când a pierdut în faţa lui Emil Boc. “Eu o să-l susţin aşa cum l-am susţinut întotdeauna pe Blaga în momentul în care-şi va depune candidatura şi cred că-şi va depune candidatura. Din toate discuţiile pe care le-am avut, îşi va depune candidatura”, a spus Mircea Hava.

Liderul PDL Alba a mai spus că a demisionat alături de ceilalţi membri ai Biroului Permanent Naţional pentru că toată lumea este vinovată de rezultatele obţinute. „Ne-am dat demisia toţi pentru toţi suntem vinovaţi nu numai de rezultate ci şi de anumite lucruri care s-au petrecut şi pe care populaţia nu le-a înţeles. Noi n-am înţeles că dacă, ca om politic, nu reuşeşti să explici oamenilor ceea ce faci şi nu-i faci să-nţeleagă că ceea ce faci este pentru ei, pentru astăzi, pentru mâine, pentru poimâine, nu insista să împingi măsura. N-o împinge cu bocancul pentru că nu faci altceva decât să-ţi faci rău”, a spus Mircea Hava.

Preşedintele PDL Alba a mai spus că nu este interesat de funcţia de preşedinte al PDL, dar că va candida în continuare pentru un loc în Biroul Permanent Naţional. „Aş discuta un lucru de genul dacă aş pleca din Alba Iulia. Eu nu pot să-ncurc, n-am făcut-o niciodată. Peste asta trebuie să ai timp, să fii într-o funcţie care să-ţi dea posibilitatea să te ocupi de această zonă. Nu pot să fiu navigator. Mi-e mai dragă Alba Iulia decât funcţia de preşedinte al partidului”, a mai spus primarul. Hava a precizat că îl aşteaptă pe Răzvan Ungureanu în partid.

„Domnul Ungureanu este aşteptat oricând în partid, să vină să-şi depună candidatura, vine lângă noi. Lucrurile astea nu se fac nici la televizor, nici pe bloguri, nici pe alte canale, ci la partid şi-l aşteptăm cu toată dragostea. Nu trebuie să se înregimenteze politic. Să vină să spună că vrea să facem o construcţie împreună”, a mai afirmat liderul PDL Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite