Alba Iulia: "Oraşul ar trebui să fie un tot unitar"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: "Oraşul ar trebui să fie un tot unitar"
Alba Iulia: "Oraşul ar trebui să fie un tot unitar"

În fiecare dimineaţă, pe alba-iulia.adevarul.ro va fi postat un „top“ al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de Seară“, ediţia de Alba Iulia.

Teatru este în aceste zile în atenţia albaiulienilor datorită Festivalului Internaţional de Teatru. Teodora Mălin este, însă, apropiată de arta teatrală încă din 1983, când a preluat cercul de artă teatrală de la Palatul Pionierilor, care astăzi este Palatul Copiilor.

Alba Iulia frumoasă:


 „Eu cred că oraşul nostru erste foarte curat. Îmi place bulevardul pietonal, arată foarte îngrijit. Se vede că încercăm şi ne străduim să devenim un oraş european“.

Alba Iulia urâtă:

„Stăzile centrale din Alba Iulia sunt destul de curate şi îngrijite dar din păcate nu acelaşi lucru se poate vedea în cartierele mărginaşe. Oraşul ar trebui să fie un tot unitar. Nu toată lumea care trece prin Alba Iulia  vizitează Cetatea. Dacă trec pe o stradă mai puţin centrală apr putea să rămână cu o impresie greşită“

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite