Alba Iulia: "Oraşul nostru are nevoie de mai multe spaţii verzi şi locuri de joacă pentru copii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În fiecare dimineaţă, pe alba.adevarul.ro va fi postat un „top“ al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de Seară“, ediţia de Alba.

Talentată, frumoasă şi ambiţioasă, Denisa Petropulos o admiră mult pe tenismena Dinara Safina şi visează să ajungă numărul unu mondial în sportul alb. Denisa provine dintr-o familie de sportivi şi ea ales să urmeze carieră tot în sport, alegând tenisul de câmp. Anul acesta, tenismena a câştigat trei turnee şi a jucat în patru finale, dar a evoluat la categoria de vârstă 14 ani, în condiţiile în care Denisa are doar 12 ani.

Alba Iulia frumoasă: „În primul rând, îmi place oraşul Alba Iulia pentru că aici m-am născut şi m-am obişnuit cu el. În al doilea rând, îmi place Alba Iulia pentru că este un oraş liniştit şi destul de curat, cu multe locuri istorice şi frumoase”.

Alba Iulia urâtă: „Nu-mi place că e mare aglomeraţie pe străzile oraşului, că sunt foarte multe maşini în comparaţie cu numărul locurilor de parcare. De asemenea, aş vrea să fie mai multe parcuri şi spaţii de joacă pentru copii”.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite