Alba Iulia: Opţiuni puţine pentru şomerii din judeţul Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Opţiuni puţine pentru şomerii din judeţul Alba
Alba Iulia: Opţiuni puţine pentru şomerii din judeţul Alba

Doar  94 de locuri de muncă aşteaptă să fie ocupate de locuitorii judeţului Alba.

 În această săptămână Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă aduce în atenţia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă că 94 de de slujbe, pot fi accesate pe site-urile de recrutare a forţei de muncă.

Situaţie critică în judeţ

AJOFM Alba a centralizat pentru săptămâna în curs 60 locuri de muncă în Alba Iulia pentru muncitori necalificaţi, cameriste, recepţionere, inginer instalaţii construcţii, tâmplar şi şofer. De puţine locuri de muncă au parte celelalte oraşe şi municipii din judeţ. Mai exact Agenţia Locală  pentru Ocuparea Forţei de Muncă Câmpeni aduce în atenţia şomerilor trei posturi de confecţioner îmbrăcăminte, iar ALOFM Sebeş unul pentru montator termopane. Locuitorii din Blaj nu au niciun fel de opţine, agenţia locală oferind aici 30 de locuri de muncă pentru muncitori. Cu alte cuvinte, locuitorii din judeţul Alba nu au prea munlte opţiuni dacă vor să se angajeze, domeniile de activitate nefiind variate.

Pe posturile prezentate în fiecare săptămână de AJOFM se pot încadra toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. De asemenea locurile de muncă din reţeaua EURES se pot consulta la punctele de lucru ale AJOFM Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite