Cugirul şi-a luat adio de Ioan Dobran (Toto). Omul de afaceri mort în accident a fost condus pe ultimul drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Dobran avea doar 38 de ani
Ioan Dobran avea doar 38 de ani

Ioan Dobran (Toto), om de afaceri din Cugir, a fost condus duminică pe ultimul drum la aproape trei săptămâni de la accidentul cumplit căruia i-a căzut victimă pe DN7 în judeţul Arad. Sute de locuitori ai oraşului au ţinut să fie alături de Toto, care a murit la vârsta de doar 38 de ani.

Slujba de înmormântare a avut loc la Catedrala “Adormirea Maicii Domnului” din Cugir. Înmormântarea a fost amânată pentru ca membri familiei răniţi în accident să poată lua parte la funeralii. În tot acest timp trupul lui Toto a fost ţinut la morga Spitalului din Arad.

Fiul fostului patron ai barului Retro Pub Caffe, George, rănit grav în accident, nu a putut fi externat pentru a participa la înmormântare. Prietenii acestuia au creat o pagină specială pe facebook denumită „Rugaţi-vă pentru George să vină cât mai repede la Cugir” prin intermediul căreia au fost transmise mesaje emoţionante.

Soţia lui Toto, rănită şi ea grav, a părăsit spitalul în urmă cu două zile. În maşina condusă de Ioan Dobran s-au mai aflat fiica şi mama acestuia, care nu au suferit răni grave. Toto a murit pe loc în cumplitul accident ce a avut loc în judeţul Arad, pe teritoriul localităţii Pecica, în 21 decembrie 2011. A vrut să depăşească un biciclist şi a intrat cu autoturismul Audi într-un TIR încărcat cu lemne.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite