Om de afaceri din Cugir decedat în Arad într-un accident de circulaţie. A intrat într-un TIR încărcat cu lemne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturismul Audi a fost făcut praf
Autoturismul Audi a fost făcut praf

Un bărbat de 38 de ani din Cugir, om de afaceri, a murit pe loc în timp ce soția sa, cele două fiice și o altă pasageră a autoturismului au ajuns în stare gravă la spital în urma unui accident produs mircuri dimineaţă în Arad. Ioan Dobran, aflat la volanul unul autoturism Audi, a încercat să depăşească un biciclist şi a intrat într-un TIR încărcat cu lemne.

Șoferul autoturismului Audi A6, omul de afaceri Ioan Dobran, se îndrepta miercuri dimineaţă pe DN7, dinspre vama Nădlac spre casă. Alături de el se afla în maşină soția, două fete și o altă pasageră. La un moment, în orașul Pecica, acesta a intrat pe contrasens, fără însă a se asigura. Tocmai în acel moment, din sensul opus, se îndrepta dinspre Arad spre vama Nădlac, un șofer maghiar care se afla la volanul unui TIR încărcat cu lemne. Acesta l-a văzut pe șoferul autoturismului Audi însă nu a putut face nimic pentru a evita impactul.

Mașina condusă de bărbatul de 38 de ani a ajuns un morman de fiare după ce s-a izbit frontal de cabina TIR-ului. Bărbatul decedat era patronul restaurantuluio Pizza Caffe Retro din Cugir. Vineri, 16 decembrie 2011, a fost ziua lui pe care şi-a serbat-o sâmbătă la restaurant. Miercuri se întorcea de la cumpărături din străinătate.

Martorii au sărit în ajutor

Locuitorii din localitatea Pecica, în dreptul cărora s-a produs tragedia, au ieșit într-un suflet în stradă și au ajutat la scoaterea victimelor din autoturism, până au ajuns echipajele medicale. Din păcate, în timp ce medicii le-au preluat pe cele două femei și pe cele două copile, șoferul zăcea prins între fiarele contorsionate ale mașinii. La fața locului au ajuns imediat și pompierii care s-au chinuit minute-n șir până să reușească să îl scoată pe bărbat.

Click aici pentru Galerie Foto:

Autoturismul Audi a fost făcut praf în urma impactului

„Intervenția a fost dificilă până am reușit să îl scoatem pe șofer”, a declarat reprezentantul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență “Vasile Goldiș” Arad. Polițiștii au împrejmuit zona în care s-a produs cumplitul accident și au demarat cercetările.

“Şoferul TIR-ului a declarat că autoturismul a depăşit un biciclist care se deplasa în acelaşi sens de mers cu el. În urma acestei manevere, autoturismul a acroşat TIR-ul care circula din sens opus iar în urma impactului, şoferul a murit pe loc”, a declarat Emil Moțiu, subcomisar în cadrul Inspectoratului Județean al Poliției Arad.
Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost preluat de Medicina Legală și transportat la morga Spitalului Clinic Județean Arad unde I se va efectua necropsia.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite