Oferte de muncă în Danemarca: crescător de animale şi lucrător în fermă de pomi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crescătorii de animale trebuie să aibă calificarea necesară
Crescătorii de animale trebuie să aibă calificarea necesară

Una dintre ultimele oferte de muncă primite la AJOFM Alba prin reţeaua EURES este de crescător de animale în Danemarca. Cei care doresc să aplice trebuie să ştie că pot câştiga peste 1.000 de euro pe săptămână.

Candidaţii trebuie să aibă între 18-30 ani şi să fi absolvit liceul agricol sau facultatea cu profil agricol în 2011, la specializările zootehnie şi medicină veterinară. Carnetul de conducere constituie un avantaj, la fel ca şi experienţa în creşterea animalelor.

„Veţi lucra în ferme de mari dimensiuni pentru creşterea animalelor. Animalele sunt îngrijite de la naştere până la sacrificare. Exemple de sarcini: hrănirea animalelor, ajutor la naştere, diverse tratamente (injecţii, castrare etc), curăţarea grajdurilor, sortarea animalelor după marime etc“, se afirmă în prezentarea postului la ANOFM.

Proprietarii de ferme din Danemarca caută 20 de crescători calificaţi de animale, iar salariul oferit este de 1.260 de euro pe lună, din care se scad impozite, chiria şi contribuţia socială. Durata contractului este cuprinsă între 6 – 18 luni, iar numărul de ore lucrate pe săptămână este de 37. Termenul limită de aplicare este 11 aprilie 2011. Aplicanţii trebuie să cunoască limba engleză, iar posturile sunt în diverse ferme din regiunea daneză Jytland. Informaţii suplimentare pot fi obţinute de la consilierul EURES, Simona Iosep, la sediul AJOFM Alba, Alba Iulia, str. Nicolae Titulescu, nr. 10B, tel. 0258 831137.

Tot în Danemarca se poate aplica pentru 25 de posturi de lucrător stagiar calificat în fermă de pomi fructiferi. Candidaţii trebuie sã aibă între 18-30 ani şi să fi absolvit liceul agricol sau facultatea cu profil agricol în 2011, specializarile: agricultură, horticultură. Carnetul de conducere sşi experienţa în condusul tractorului constituie un avantaj. Şi în acest caz este nevoie de cunoaşterea limbii engeleze. Data limită a ofertei: 1 mai 2012.

Informaţii despre toate posturile oferite prin reţeaua EURES pot fi obţinute pe site-ul http://eures.anofm.ro.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite