Oamenii de afaceri din Alba faţă în faţă cu specialiştii din domeniul muncii şi finanţelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă: Hotel parc din Alba Iulia
Arhivă: Hotel parc din Alba Iulia

Oamenii de afaceri din judeţul Alba se reunesc, mâine, 17 februarie, la Hotel Parc pentru a discuta cu specialiştii din domeniul muncii şi finanţelor. Experţi din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba şi din cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Alba vor discuta cu întreprinzătorii din mediul privat ultimele noutăţi din domeniul financiar-contabil şi din cel al legislaţiei muncii.

Şi-au confirmat participarea la întâlnire 44 de persoane de la 36 de societăţi comerciale din judeţ. „Scopul acestei întâlniri este acela de a oferi un cadru mai puţin formal, dar mai deschis spre discuţii în care agenţii economici şi reprezentanţii principalelor instituţii ale statului să poată relaţiona şi să poată discuta fără oprelişti despre problemele pe care le au“, a spus Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, instituţia care organizează această întâlnire.

Business Café face parte din acţiunile Consiliului Judeţean Alba de a sprijini mediului de afaceri din judeţ. Un alt eveniment intitulat ”Soluţii pentru dezvoltarea afacerii - consultanta in afaceri pentru întreprinzătorii din judeţul Alba” este deja programat pentru perioada 25-26 februarie 2010. 

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite