Alba Iulia: "Oamenii sunt de treabă, primitori"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: "Oamenii sunt de treabă, primitori"
Alba Iulia: "Oamenii sunt de treabă, primitori"

În fiecare dimineaţă, pe alba-iulia.adevarul.ro va fi postat un „top“ al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de Seară“, ediţia de Alba Iulia.

Cătălin Haşa este unul dintre soliştii de muzică popuală cu care judeţul Alba se mândreşte. Descoperit de profesoara Leontina Fărcaş, este laureat al principalelor festivaluri de gen din ţară.

Alba Iulia frumoasă: „Îmi place că e un oraş civilizat, frumos şi nu e aglomerat. Mă simt bine aici, pentru că în Alba Iulia sunt oameni de treabă, primitori. Nu există să nu facă tot posibilul să te ajute, dacă le ceri o informaţie. Îmi place, de asemenea, oraşul, pentru însemnătatea sa istorică, pentru Cetate, care a fost restaurată şi reprezintă unul din principalele obiective turistice din Alba Iulia.

Alba Iulia urâtă: „Nu ştiu dacă este ceva care să nu-mi placă în oraşul Alba Iulia. Poate lipsa de civilizaţie a unora, puţini la număr, care nu pun preţ pe aspectul oraşului, nu ştiu să păstreze şi să respecte munca semenilor.”

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite