O femeie din Sebeş s-a aruncat de la etajul trei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 35 de ani, din localitatea Sebeş a încercat în această dimineaţă să-şi curme zilele şi s-a aruncat în gol de la etajul trei al unui bloc de locuinţe. Evenimentul a avut loc în jurul orei 9.00, în cartierul Mihail Kogălniceanu.

UPDATE ORA 10.00: „Femeia este conştientă. A fost dusă la secţia de radiologie pentru investigaţii“, a spus asistenta Serviciului de Ambulanţă Sebeş. A suferit un politraumatism prin cădere de la etaj, traumatism cranio-facial cu contuzie de bărbie şi epistaxis, traumatism de torace cu contuzie toracică, traumatism membru superior stâng, fractură complexă de radius stâng. Femeia a sărit pe geam din cauza unor probleme sentimentale. S-a certat cu concubinul şi a vrut să se sinucidă. A fost transportată pentru tratament de specialitate la Spitalul Judeţean Alba.

„Elena F., de 35 de ani, din Sebeş, s-a aruncat pe geam de la etajul trei. Femeia a fost transportată de urgenţă la spitalul orăşenesc pentru investigaţii medicale. Deocamdată nu se ştie cauza pentru care femeia a făcut acest gest”, a spus Iulia Haţegan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba. 

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite