Nuntă de Aur pentru cuplurile din Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Alba Iulia serbează în data de 1 mai toate cuplurile care împlinesc anul acesta 50 de ani de căsătorie. Cu ocazia aniversării Nunţii de Aur, un preot al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia va oficia slujba de Binecuvântare.

Cele mai longevive cupluri vor fi premiate într-un cadru festiv la restaurantul Hotelului Parc

„Din dorinţa de a respecta tradiţia ediţiilor precedente, Consiliul Local Alba Iulia va premia şi în acest an cu sume în bani cuplurile sărbătorite. Facem precizarea că nu sunt multe situaţii similare în ţară, în care administraţiile locale să ofere premii în bani şi totodată un cadru festiv şi multe surprize pentru aniversarea Nunţii de Aur.

Cuplurile vârstnice îşi vor reînnoi jurămintele şi vor petrece la fel ca acum 50 de ani la restaurantul Hotelului Parc din Alba Iulia. Deloc întâmplător, manifestarea din acest an este organizată în preajma Zilei Internaţionale a Familiei“, a spus Mihai Coşer, reprezentantul instituţiei.

Înscrierea se va face pe bază de buletin şi certificat de căsătorie la Centrul de Zi pentru Vârstnici,  situat pe strada Libertăţii,  nr. 21, zilnic, între orele 8.00 -16.00, până la data de 1 mai.
.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite