Nunta săptămânii la Alba Iulia. Felicitări şi casă de piatră pentru Ekaterina şi Silviu Bunea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ekaterina Vlasova (27 de ani)  şi Silviu Bunea (31 de ani) au spus un „DA“ hotărât pentru o nouă etapă din viaţa lor. S-au cunoscut la Roma, oraş al iubirii, iar după doi ani au decis să se căsătorească.

„În septembrie împlinim doi ani de când suntem împreună. Am cerut-o în căsătorie pe 7 martie. A fost dragoste la prima vedere, de cum am văzut-o am ştiut că ea îmi este sortită“, a spus Silviu.  Cei doi tineri s-au căsătorit la Catedrala Încoronării din Alba Iulia şi au avut parte de o nuntă de vis. Au fost alături de ei familia şi prietenii apropiaţi.

image

Click pe poze pentru galerie foto

„Am pregătit pentru invitaţii noştri delicatese, vinuri albe tradiţionale de pe podgoriile din Alba şi vinuri roşii, aduse special din Italia“, a mai spus mirele. Petrecerea nu s-a sfârşit însă la Alba Iulia. „Soţia mea este rusoaică, aşa că vom face încă o nuntă la Moscova, programată la începutul anului viitor“, a afirmat Silviu.

Dacă vă căsătoriţi în acest weekend trimteţi pe adresa redacţiei albaiulia@adevarul.ro minimum patru poze de la nunta dumneavoastră şi un număr de contact. Primele fotografii primite la redacţie vor fi publicate în săptămanalul ADS din 1-7 septembrie.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite