Niciun ban de la bugetul judeţului Alba pentru fotbal, 850.000 de lei pentru handbal şi volei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa de volei din Blaj ţinteşte Divizia I
Echipa de volei din Blaj ţinteşte Divizia I

Suma de 850.000 de lei a fost alocată de la bugetul judeţului Alba pentru sprijinirea clubului de volei din Blaj şi a echipei de hanbal din Sebeş.

Sprijinul financiar din partea Consiliului Judeţean  pentru echipa de fotbal FC Unirea Alba Iulia pare să fie de domeniul trecutului, după ce procurorii DNA Alba Iulia au deschis un dosar penal în privinţa circuitului banilor publici de la clubul de fotbal.

Preşedintele Ion Dumitrel spune că instituţia pe care o conduce nu va mai sponsoriza cu niciun leu activitatea fotbalistică. În schimb , au fost alocate sume generoase pentru susţinerea echipei de volei CS Volei Alba Blaj şi pentru Asociaţia „Handbal Club Alba-Sebeş“.

CS Volei Alba Blaj, înfiinţată în toamna acestui an, evoluează acum în al doilea eşalon voleibalistic. Strategia întocmită pe 4 ani de zile de către conducerea clubului implică după promovare clasarea pe locurile 5-8 în primul an, pe locurile 1-4 în următorul apoi cucerirea titlului de campioană a României. Echipa este sprijinită financiar de la bugetul judeţului cu suma de 450.000 de lei.

Asociaţia „Handbal Club Alba-Sebeş“şi-a propus pentru anul în curs participarea la turneul de calificare pentru Liga Naţională Feminină de Hanbal şi menţinerea pe unul dintre locurile 8-10. De la bugetul judeţului a fost aprobată suma de 403.300 de lei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite