Nereguli sesizate în reorganizarea Casei Judeţene de Pensii Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reorganizarea Casei Judeţene de Pensii Alba naşte controverse şi scoate la lumină nereguli, după cum susţine deputatul Radu Coclici. Angajaţii Casei Judeţene de Pensii Alba au autorităţile cu privire la posibile ilegalităţi care au existat în procesul de reorganizare al instituţiei.

Angajaţii Casei Judeţene de Pensii Alba au sesizat Comisia pentru cercetarea abuzurilor, corupţiei şi pentru petiţii din cadrul Camerei Deputaţilor cu privire la mai multe vicii procedurale şi posibile ilegalităţi care au existat în procesul de reorganizare al instituţiei.

Secretarul comisiei, Radu Coclici s-a prezentat astăzi la sediul Casei de Pensii Alba pentru a discuta cu toate persoanele implicate, inclusiv cu conducerea instituţiei care a organizat concursul din zilele de 18 august (proba scrisă) şi 20 august (proba orală-interviu).

„Din primele cercetări sunt o serie de vicii procedurale evidente, care ar încălca prevederile legale pe baza cărora s-a procedat la reorganizarea şi restructurarea instituţiei, însă cazul va fi dezbătut în plenul Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, corupţiei şi pentru petiţii din cadrul Camerei Deputaţilor. Ulterior, dacă sunt constatate abuzuri de natură să pună în pericol integritatea întregului proces de reorganizare a Casei Judeţene de Pensii Alba, aşa cum este legiferat prin Ordinul 614/2010 şi de OUG 68/2010, ne vom adresa organelor de cercetare competente ale statului român“, a declarat Radu Coclici.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite