O biserică din Ocna Mureş caută pastori prin Agenţia de Ocupare a Forţei de Muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biserica Baptistă din Ocna Mureş a aplelat la Agenţia de Ocupare a Forţei de Muncă Alba pentru a-şi găsi doi pastori (preoţi) pe care să-i angajeze pe o perioadă nedeterminată.

Reprezentanţii Asociaţiei „Casa Tâmplarului“ care patronează Biserica Baptistă din oraşul Ocna Mureş, judeţul Alba, au anunţat Agenţia de Ocupare a Forţei de Muncă Alba că au vacante două posturi de pastori (preoţi).

Potrivit reprezentanţilor AJOFM, unul dintre posturi este normat la opt ore, iar cel de-al doilea la patru ore. Remuneraţia oferită celor interesaţi tinde spre un salariu mediu, la care se adaugă bonurile de masă.

În Alba, sunt disponibile acum prin AJOFM, în jur de 100 de locuri de muncă. Oferta angajatorilor prin Agenţia de Ocupare a Forţei de Muncă Alba se adresează în special celor care au pregătire în industria textilă şi muncitorilor necalificaţi.

Cele mai multe şanse de angajare sunt la Sebeş pentru cusători şi muncitori, şi la Câmpeni, unde angajatorii caută confecţioneri de îmbrăcăminte şi muncitori necalificaţi în industria textilă. Acum, în evedenţele AJOFM sunt în jur de 12.500 de şomeri.

 

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite