Mobilier din Germania donat pentru şcolile şi spitalul din Cugir

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spitalul şi şcolile din oraşul Cugir au primit, prin donaţie, obiecte de mobilier. Acestea au fost primite în cadrul unei vizite umanitare a unei delegaţii din Germania.

Săptămâna trecută, Cugirul  a primit vizita unei delegaţii din oraşul înfrăţit Wasserburg - Germania, condusă de preşedintele fundaţiei umanitare „Freunde Maria Rast“, Erich Baumgartner, cetăţean de onoare al localităţii Cugir. 

Oaspeţii au adus cu ei mai multe obiecte de mobilier pentru şcolile şi spitalul din oraş. 

„Relaţiile de prietenie dintre Cugir şi această fundaţie durează de mai bine de 10 ani, timp în care localitatea de la poalele Drăganei  a beneficiat de importante donaţii care au contribuit la îmbunătăţirea dotării tehnice a spitalului. Pe lângă acest aspect, Erich Baumgartner a avut un rol important în iniţierea relaţiei de fraternitate dintre Cugir şi Wasserburg, în anul 2006, care a dus la numeroase schimburi culturale“, a precizat primarul Adrian Teban.    

Potrivit acestuia, cu ocazia vizitei de săptămâna trecută relaţiile dintre cele două oraşe vor cunoaşte o dezvoltare şi în plan sportiv, urmând ca în pauzele competiţionale din timpul verii, să aibă loc schimburi de experienţe între Clubul Sportiv Orăşenesc Cugir şi cluburile din Wasserburg.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite