Mobilier pentru toate gusturile la Târgul Mobilei de la Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de la ediţia din 2011 a evenimentului
Imagine de la ediţia din 2011 a evenimentului

Consiliul Județean Alba organizează în weekend, la Alba Mall, ce-a de-a treia ediție a Târgului Mobilei, manifestare dedicată susţinerii micilor producători și dinamizarea mediului de afaceri din județ.

Evenimentul este dedicat, de această dată, unei tradiții a județului Alba – industria de prelucrare a lemnului și industria mobilei, ce reprezintă aproximativ 43% din industria prelucrătoare a județului Alba.

Ediția din acest an a Târgului Mobilei aduce o gamă bogată de produse și o serie de noutăți, fiind prezentat mobilier pentru întreaga casă și pentru întreaga familie, precum și mobilier pentru birouri și spații comerciale. O secțiune aparte este dedicată decorațiunilor interioare, vizitatorii putând găsi la târg  și perdele, draperii, covoare, mochete și alte accesorii decorative.

„Ne-am orientat către producătorii din zona prelucrării lemnului și a realizării mobilei, ramuri tradiționale ale industriei județului nostru, care, chiar și în aceste vremuri de criză, au constituit o bună parte din exporturile județului nostru. Există investiții importante în acest sector și, fie că e vorba de firmele cu capital românesc sau de cele cu capital străin, încercăm să ajutăm la promovarea și cunoașterea produselor lor” – a spus Ion Dumitrel, președintele Consiliului Judeţean Alba.

Partenerii Consiliului Judeţean Alba la acest eveniment sunt: Stratusmob Blaj, Savini Due Sebeş si Alba Mall. Oferta de produse este asigurată atât de firme din județul Alba, precum: Alba Mex, Albani Forex, Avanti Ro,  Core N&R, Deco Elegant Mob,  Del Marco,  Edil Commercio,  Marysan Style, Mobilaiud,  Nemo Pal Design,  Prod Impex Venus,  Savini Due, Stratusmob,  Thomas Fashion, Tipo- Rex Service,  7 Usi, Dam Alba, Mobitalia Prod. Participă, de asemenea, firme cu rezonanță națională: Mobexpert, Elvila, mobila Komandor, mobila Dalin, 2 B Group, Salice Comprod şi Deaser Invest.

Organizatorii au pregătit o serie de surprize pentru public: duminică, în ultima zi a târgului, firma Tiporex organizează o licitație de mobilier iar firma Thomas Fashion a pus în joc, pentru o tombolă, numeroase premii atractive. Târgul Mobilei își va deschide porțile vineri, 6 aprilie, la ora 10.00. Expoziția cu vânzare va putea fi vizitată până duminică, 8 aprilie, în fiecare zi, între orele 10.00 și 19.00 în incinta Alba Mall.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite