Ziua a 4-a a protestelor de la Alba Iulia este a PSD-ului: „Legalizarea prostituţiei/Jos Băsescu“ FOTO-VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 400 de persoane participă la un mitig, urmat de un marş de protest în Alba Iulia, organizat de PSD. Printre participanţi sunt lideri politici ai social-democraţilor din Alba, primari, consilieri locali, consilieri judeţeni şi membri simpli.

Protestatarii s-au adunat joi, în jurul orei 16.00, în faţa sediului Electrica Alba unde au stat aproximativ 30 de minute şi au scandat lozinci anti-prezindenţiale şi anti-guvernamentale. Ulterior au plecat într-un marş care a cuprins sediile Primăriei Alba Iulia, Prefecturii Alba, organizaţiei judeţene a PDL.

Printre participanţi sunt deputatul Radu Coclici, preşedintele PSD Alba Iulia, Ovidiu Jidveian, primari, consilieri locali şi membri simpli ai partidului. Protestul a fost organizat ca urmare a unei decizii luate la nivel central în PSD, în condiţiile în care organizaţiile locale nu s-au mobilizat pentru a participa la mitingul USL din Bucureşti.

Lozincile au fost cele devenite „tradiţionale“:„Jos Băsescu“, „Nu vă fie frică şi Băsescu pică“, „Vă rugăm să ne scuzaţi/Nu produceţi cât furaţi“, „Jos dictatorul“.

Unii dintre participanţi au dat dovadă de originalitate. Un bărbat a fluturat o pancartă pe care scria „LEGALIZAREA PROSTITUŢIEI/JOS BĂSESCU“. Un altul a purtat o cruce pe care erau „răstâgnite“ mesaje anti -Băsescu şi antiguvernamentale.

CLICK pe poză pentru FOTOGALERIE

image

Precedentele trei manifestări de protest de la Alba Iulia au fost organizate duminică, marţi şi miercuri la iniţiativa unor reprezentanţi PNL, însă nu au fost revendicate.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite