Minor dispărut de la domiciliul bunicilor din Teiuş. Obişnuia să cerşească în Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un minor care obişnuia să cerşească a dispărut joi de la locuinţa bunicilor din oraşul Teiuş. Gabriel Bolca are 12 ani şi se afla la bunici pe perioada vacanţei de vară.

La data plecării de la domiciliu, minorul era îmbrăcat cu pantaloni tip blug culoare albastru, un tricou de culoare galben, iar în picioare purta o pereche de pantofi culoare negru.

Semnalmente: înălţime 1,40-1,45 m, păr negru tuns scurt, ochi căprui, nasul mic, faţă ovală, buze subţiri, ten măsliniu. Semne particulare o pată albă pe obrazul drept lângă ureche provenită în urma unei răni.

Minorul a plecat de la domiciliu în repetate rânduri pe parcursul aniilor 2008, 2009 şi 2010. De fiecare dată a fost găsit după câteva zile pe raza municipiului Alba Iulia unde practică cerşetoria în zona teraselor, Catedralei Reîntregirii, Kaufland, Mall Alba, Profi, staţia C.F.R. Alba Iulia.

Gabriel Bolca este în plasament la Casa de tip Familial  PRO FAMILIA Teiuş, iar în ziua dispariţiei a fost predat bunicilor pentru perioada vacanţei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite