Minor din Maramureş hoinar prin Munţii Apuseni, găsit de poliţişti. Familia nu anunţase dispariţia sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii care l-au găsit au aflat că minorul plecase de la domiciliu în urmă cu o săptămână, fără să le spună părinţilor. A fost preluat de asistenţii sociali din Abrud.

Minorul de 13 ani, din comuna Sarasău, judeţul Maramureş, a fost găsit întâmplător pe 1 septembrie, de o patrulă a  Secţiei 11 Poliţie Rurală Baia de Arieş. Tânărul se deplasa pe jos, pe DN75 ce leagă oraşele Baia de Arieş şi Turda.

„Datorită comportamentului nesincer al minorului cu privire la identitatea sa şi motivul pentru care se află în zonă, poliţiştii au luat măsura conducerii acestuia la sediul poliţiei unde, în urma verificărilor efectuate, i-a fost stabilită identitatea“, se arată în raportul întocmit de oamenii legii.

Poliţiştii au aflat că minorul a plecat de acasă în 25 august. Interesant este faptul că familia sa nu a sesizat autorităţile despre dispariţia copilului.

Hoinarul le-a mărturisit poliţiştilor că în tot acest timp, nu a fost victima vreunei infracţiuni şi că intenţiona să se deplaseze prin ţară, fără a avea o destinaţie clară.

Minorul a fost preluat de asistenţii sociali din oraşul Abrud, care au luat legătura cu familia sa.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite