Ministrul Transporturilor pe şantierul autostrăzii din Alba FOTO - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Silaghi pe şantierul autostrăzii
Ministrul Silaghi pe şantierul autostrăzii

Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, s-a aflat marţi în judeţul Alba unde a vizitat şantierul autostrăzii Orăştie - Sibiu, pe tronsonul dintre Orăştie şi Lancrăm unde lucrează compania Strabag. Discuţiile au vizat crearea unei legături cu drumul spre oraşul Cugir.

Ministrul Silaghi s-a interesat de stadiul lucrărilor şi a solicitat o schimbare a proiectului prin construcţia unei legături între autostradă şi drumul judeţean spre oraşul Cugir. De altfel, o întâlnire pe această temă a avut loc mai devreme la sediul Primăriei Cugir. Reprezentanţii administraţiei locale au solicitat crearea acestei legături, pentru ca şoferii care vor să intre pe autostradă să nu fie nevoiţi să meargă peste 15 kilometri până la primul drum de acces. Reprezentantul constructorului a precizat că este posibilă modificarea de proiect şi se poate realiza legătura respectivă.

Ministrul Silaghi pe şantierul autostrăzii

Click pe poză pentru galerie foto

„Trebuie să vorbim cu proiectantul, este nevoie de o suplimentare de fonduri, dar nu foarte mare. Nu era prevăzut în proiectarea iniţială ieşire şi intrare spre oraşul Cugir. Vom iniţia discuţiile cu proiectantul şi finanţatorul şi o soluţie tehnică simplă se poate găsi“, a spus ministrul Transporturilor.

Lucrările pe tronsonul Orăştie – Lancrăm sunt executate în procent de 16 la sută. Ministerul a completat că speră ca termenul final (aprilie 2013) să fie respectat. Constructorul lucrează în prezent în trei schimburi.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite