Ministrul Traian Igaş discută reorganizarea teritorială cu prefecţii din ţară la Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Igaş, ministrul Administraţiei şi Internelor
Traian Igaş, ministrul Administraţiei şi Internelor

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a confirmat prezenţa sa la Alba Iulia, la sfârşitul săptămânii viitoare, pentru a participa la întâlnirea membrilor Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor din România.

Alba Iulia va găzdui la sfârşitul săptămânii viitoare reuniunea Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor din România. În cadrul întâlnirii vor fin discutate teme importante vor fi discutate cu conducerea Ministerului Administraţiei şi Internelor, ministrul Traian Igaş confirmând deja prezenţa alături de alţi secretari de stat din MAI.

„Vom lua în discuţie subiecte de actualitate, importante pentru administraţia publică şi pentru cetăţeni, precum proiectul Codului Administrativ, unele aspecte care ţin de activitatea comitetelor pentru situaţii de urgenţă, dar şi a  comisiilor judeţene pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor. Bineînţeles, un punct important al întâlnirii se referă la strategia de reorganizare teritorială a României, unde prefecţii din ţară vor veni cu opinii avizate“, a declarat Ştefan Bardan, prefectul judeţului Alba.

Reuniunea de lucru va avea loc sâmbătă, 3 septembrie 2011, de la orele 9.00, la Traseul celor Trei Fortificaţii.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite