Alba Iulia: Volumul „Michelangelo“, în bibliotecile albaiulienilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Volumul „Michelangelo“, în bibliotecile albaiulienilor
Alba Iulia: Volumul „Michelangelo“, în bibliotecile albaiulienilor

Primul volum din colecţia „Pictori de geniu“ distribuit împreună cu ziarul Adevărul s-a vândut la Alba Iulia încă de la primele ore ale dimineţii.

Mulţi dintre cei care au trecut astăzi pe la chioşcurile de ziare nu au reuşit să-şi achiziţioneze volumul, dar au promis că vor reveni şi mâine. La ora 9.00 stocul se epuizase deja.

 „Foarte mulţi albaiulieni au venit încă de la primele ore ale dimineţii să-şi cumpere ziarul şi cartea cu Michelangelo. Multă lume, dacă e gratis, şi se plăteşte numai ziarul, vrea doar numărul acesta. Am foarte mulţi clienţi care şi-au exprimat dorinţa de a-şi achiziţiona toată colecţia. Am primit 90 de volume, dar numărul acestora este destul de mic în comparaţie cu cererea. Am înţeles totuşi, că de data aceasta tirajul va fi mai mare, pentru a mulţumi pe toată lumea“, a spus Viorica Popa, vânzătoare la chioşcul de viare Intim din Alba Iulia. 

Adriana Potopea este una dintre clientele ce şi-a cumpărat astăzi ziarul Adevărul împreună cu volumul „Viaţa şi opera lui Michelangelo“. Aceasta s-a declarat încântată de conţinutul cărţii.

 „Mi-am luat cartea pentru că vreau să-mi achiziţionez toată colecţia. Am cumpărat şi filmele  din colecţie. Am văzut şi ce pictori o să mai apară. Mi se pare foarte interesant, iar artiştii sunt reprezentativi. Suntem intelectuali şi ne place să citim asemenea cărţi, nu doar să le avem în bibliotecă”, a spus pensionara Adriana Potopea, din Alba Iulia, în vârstă de 61 de ani.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite