Mesaje emoţionante pentru biologul dispărut în Pacific: „Doamne, adu-l pe Mihai cu bine acasă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de prieteni din toată lumea transmit mesaje emoţionante voluntarului Mihai Muncuş Nagy din Alba Iulia, dispărut luni pe Insula Raoul din Oceanul Pacific. Toţi se roagă ca tânărul să se întoarcă sănătos acasă.

Prieteni din Canada, Elveţia, Mexic, dar şi din ţară, din Alba Iulia, Aiud, Oradea au postat în ultimele ore zeci de mesaje pe facebook atât pe pagina lui Mihai Muncuş Nagy, cât şi pe cea a soţiei acestuia, Kinga. Toţi se roagă ca Mihai să fie bine şi să se întoarcă sănătos acasă.

„Mihai, TREBUIE să vii acasă şi să ne povesteşti ce ai văzut pe acolo. Sunt sigur că vei reuşi!!“, a scris Cristian din Alba Iulia.

„Eu cred că Dumnezeu este cu el şi am o speranţă că este bine. Domnul să îl ocrotească şi să îl aibă în paza lui“, a postat Laura din Oradea.

Anca din Alba: „Mihai, trebuie sa te întorci cu bine acasă! Te aşteptăm cu toţii“

Aurelian din Alba Iulia: „Doamne, adu-l pe Mihai cu bine acasă! Să ne rugăm, să fie bine! Doamne ajută!“

Nicu din Deva: „Doamne, adu-l pe Mihai cu bine acasă“

Mesaje emoţionante de încurajare primeşte permanent şi Kinga Muncuş Nagy, soţia lui Mihai, care urmează să plece în Noua Zeelandă împreună cu tatăl său:

„Doamne ajută, să vă întoarceţi cu bine acasă!
Ne rugăm pentru el! Să fii tare!
Un coleg adevarat, foarte inteligent, un om deosebit. Aştept ziua de mâine cu speranţă, iar prima ştire pe care să o văd/aud să fie «a fost găsit Mihai, starea lui este stabilă». Te rugăm, ajută-ne doamne!

Doamne ajută să nu fie nimic adevărat din ce se aude pe toate posturile, să fie doar un vis trecător. Îţi urez drum bun şi să vă întoarceţi cu bine acasă“.

image

Click pe poză pentru o galerie foto cu Mihai Muncuş

Aflat într-o misiune de voluntariat în cadrul unui program de conservare al naturii derulat de Departamentul de Conservare (DOC) în Insula Raoul din Pacific, Mihai Muncuş a fost dat dispărut luni, 2 ianuarie 2012.

Potrivit Departamentului de Conservare, se presupune că Mihai Muncuş ar fi fost surprins de un val pe ţărmul insulei Raoul în timp ce încerca să măsoare temperatura apei. Colegii acestuia au găsit maşina utilizată de biolog pe ţărm. Căutările demarate imediat nu au dat niciun rezultat.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite