Meci de fotbal emoţionant la Cugir în memoria lui Toto, suporter decedat în accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meci emoţionat de fotbal în liga a patra la Cugir, între clubul local CSO şi Metalul Aiud. Fotbaliştii din Cugir vor juca sâmbătă în memoria lui Ioan Dobran (Toto), decedat la sfârşitul lunii decembrie 2011 într-un tragic accident de circulaţie produs în judeţul Arad.

Toto a fost un suporter înfocat al echipei CSO Cugir, pe care a susţinut-o din toate punctele de vedere.  Reprezentanţii clubului au postat un mesaj emoţionant pe pagina de Facebook a echipei:

„Aţi uitat? Noi nu. Nu vom uita niciodată. Sâmbătă va fi un meci cu totul special: Jucăm pentru prietenul nostru Toto care ne veghează de sus. Sperăm să câştigăm şi acest meci, să câştigăm în final campionatul să putem să îi dedicăm o promovare deoarece ştim că şi-a dorit atât de mult să ne vadă în Liga a 3-a. Meciul va debuta cu un moment de reculegere iar lovitura de începere va fi data de Dobran George. TOTO - Mereu cu noi, mereu în inimile noastre!“

George Dobran este fiul lui Ioan Dobran, fostul patron al localului Retro din Cugir. Băiatul a fost rănit grav în accident, la fel ca şi mama lui, dar cei doi şi-au revenit după câteva săptămâni de spitalizare.

Jucătorii de la CSO Cugir vor intra pe teren cu tricouri inscripţionate cu fotografia lui Ioan Dobran. Meciul cu Metalul Aiud va începe la ora 16.00 şi va conta pentru etapa a 17-a din liga a patra.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite