Alba Iulia: Maşină cu acte false dată la schimb

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Maşină cu acte false dată la schimb
Alba Iulia: Maşină cu acte false dată la schimb

Un bărbat din Cluj Napoca a fost reţinut de poliţiştii albaiulieni după ce a încercat să facă schimb de autoturisme cu o persoană din Alba Iulia.

Clujeanul a încercat să dea la schimb un autoturism pe care îl deţinea dându-şi identitate falsă. Circumspect la apariţia bărbatului şi la faptul că acesta prezenta unele suspiciuni cu privire la identitatea documentelor de înmatriculare ale autovehiculului,  Daniel V. din Alba Iulia a refuzat să încheie „afacerea“, anunţând poliţia. Clujeanul a încercat să îl inducă în eroare pe Daniel V., intenţionând să-i ofere în schimbul unui autoturism, un alt autovehicul, prezentând un certificat de înmatriculare şi o carte de identitate contrafăcute.

În urma cercetărilor poliţiştii au aflat că este vorba despre Dumitru B., din Cluj Napoca, şi nu din Bucureşti după cum arătau datele din cartea de identitate falsă.

Suspectul a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la „înşelăciune” şi „uz de fals”.

Pe această cale, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Alba, recomandă celor care intenţionează să cumpere un autoturism, să solicite vânzătorului un act de identitate, în original, precum şi actele de identitate ale autoturismului, în aceeaşi formă (certificat de înmatriculare, carte de identitate). După primirea acestor documente este indicat să fie confruntate datele din actul de identitate al vânzătorului cu cele din actele de identitate ale autoturismului, pentru a depista eventualele nereguli.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite